spacer.png, 0 kB
 • English (United Kingdom)
 • Shqip(Shqiperia)

Sports feed

Koha Jone
Online
 • BEOGRAD – Vuçiç: Pres që vizita e Ramës të jetë e dobishme dhe frytdhënëse
   Kryeministri serb, Aleksandar Vuçiç deklaroi sot se pret që vizita e homologut të tij shqiptar, Edi Rama, më 10 nëntor, të jetë e dobishme dhe frytdhënëse, sipas radiotelevizionit kombëtar serb, B92.  “Mendoj se mbrojta interesat tona kombëtare në mënyrën më të mirë duke i bërë të ditur gjithkujt se ne dëshirojmë paqen dhe stabilitetin në
 • Duka: Kam frikë se UEFA mund të ndikohet politikisht për vendimin e ndeshjes
  Kreu i Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka, fiksohet se politika mund të ndërhyj në vendimin e Komisionit Disiplinor të UEFA-së. Ai pret që këta të fundit të jenë të drejtë dhe ndeshjen ta regjistrojnë me rezultat zyrtarët në favor të kuqezinjve. Fitorja në tavolinë është opsioni i vetëm i menduar nga drejtuesit e Federatës
 • Vjedhja e energjisë, Kryeministri Rama: 5 ditë kohë keni ! Më pas dajaku i Shtetit!
  Kryeministri Edi Rama në një status në rrjetin social Facebook shkruan se do t’iu jepet 5 ditë kohë atyre që vjedhin energjinë për të shkëputur lidhjet e jashtëligjshme. Shefi i qeverisë shkruan se nuk deri më tani e kanë pësuar ata konsumatorë që kanë paguar. “U mbyll plani i operacionit special kundër vjedhjes se energjisë.
 • Alternativa e turizmit kurativ
  Turizmi shëndetësor është një alternativë bashkëkohore e turizmit botëror. Mund të pushosh por edhe të kurohesh. Por sa është perceptuar te pushuesi shqiptar kjo alternativë turistike. Në Konferencën Ndërkombëtare për ”Menaxhimin e Sezonalitetit në Turizëm” që u  mbajt në Tiranë në datat 19-20 Tetor, u fol edhe për këtë alternativë turistike të praktikuar tashmë në
 • 9 mujori, defiçiti buxhetor llogaritet 27.894 milionë lekë
  Defiçiti buxhetor në fund të 9-mujorit të këtij viti llogaritet 27. 894 milionë lekë, referuar statistikave paraprake të ministrisë së Financave. Sipas të dhënave për 9 muajt e parë të këtij viti, të ardhurat në buxhet llogariten 266.746 milionë lekë, ndërsa shpenzimet 294.640 milionë lekë. Statistikat e ministrisë së Financave tregojnë se të ardhurat ishin

Reportazh

Koha Jone
Online
 • BEOGRAD – Vuçiç: Pres që vizita e Ramës të jetë e dobishme dhe frytdhënëse
   Kryeministri serb, Aleksandar Vuçiç deklaroi sot se pret që vizita e homologut të tij shqiptar, Edi Rama, më 10 nëntor, të jetë e dobishme dhe frytdhënëse, sipas radiotelevizionit kombëtar serb, B92.  “Mendoj se mbrojta interesat tona kombëtare në mënyrën më të mirë duke i bërë të ditur gjithkujt se ne dëshirojmë paqen dhe stabilitetin në
 • Duka: Kam frikë se UEFA mund të ndikohet politikisht për vendimin e ndeshjes
  Kreu i Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka, fiksohet se politika mund të ndërhyj në vendimin e Komisionit Disiplinor të UEFA-së. Ai pret që këta të fundit të jenë të drejtë dhe ndeshjen ta regjistrojnë me rezultat zyrtarët në favor të kuqezinjve. Fitorja në tavolinë është opsioni i vetëm i menduar nga drejtuesit e Federatës
 • Vjedhja e energjisë, Kryeministri Rama: 5 ditë kohë keni ! Më pas dajaku i Shtetit!
  Kryeministri Edi Rama në një status në rrjetin social Facebook shkruan se do t’iu jepet 5 ditë kohë atyre që vjedhin energjinë për të shkëputur lidhjet e jashtëligjshme. Shefi i qeverisë shkruan se nuk deri më tani e kanë pësuar ata konsumatorë që kanë paguar. “U mbyll plani i operacionit special kundër vjedhjes se energjisë.
 • Alternativa e turizmit kurativ
  Turizmi shëndetësor është një alternativë bashkëkohore e turizmit botëror. Mund të pushosh por edhe të kurohesh. Por sa është perceptuar te pushuesi shqiptar kjo alternativë turistike. Në Konferencën Ndërkombëtare për ”Menaxhimin e Sezonalitetit në Turizëm” që u  mbajt në Tiranë në datat 19-20 Tetor, u fol edhe për këtë alternativë turistike të praktikuar tashmë në
 • 9 mujori, defiçiti buxhetor llogaritet 27.894 milionë lekë
  Defiçiti buxhetor në fund të 9-mujorit të këtij viti llogaritet 27. 894 milionë lekë, referuar statistikave paraprake të ministrisë së Financave. Sipas të dhënave për 9 muajt e parë të këtij viti, të ardhurat në buxhet llogariten 266.746 milionë lekë, ndërsa shpenzimet 294.640 milionë lekë. Statistikat e ministrisë së Financave tregojnë se të ardhurat ishin

Ekonomi

Koha Jone
Online
 • BEOGRAD – Vuçiç: Pres që vizita e Ramës të jetë e dobishme dhe frytdhënëse
   Kryeministri serb, Aleksandar Vuçiç deklaroi sot se pret që vizita e homologut të tij shqiptar, Edi Rama, më 10 nëntor, të jetë e dobishme dhe frytdhënëse, sipas radiotelevizionit kombëtar serb, B92.  “Mendoj se mbrojta interesat tona kombëtare në mënyrën më të mirë duke i bërë të ditur gjithkujt se ne dëshirojmë paqen dhe stabilitetin në
 • Duka: Kam frikë se UEFA mund të ndikohet politikisht për vendimin e ndeshjes
  Kreu i Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka, fiksohet se politika mund të ndërhyj në vendimin e Komisionit Disiplinor të UEFA-së. Ai pret që këta të fundit të jenë të drejtë dhe ndeshjen ta regjistrojnë me rezultat zyrtarët në favor të kuqezinjve. Fitorja në tavolinë është opsioni i vetëm i menduar nga drejtuesit e Federatës
 • Vjedhja e energjisë, Kryeministri Rama: 5 ditë kohë keni ! Më pas dajaku i Shtetit!
  Kryeministri Edi Rama në një status në rrjetin social Facebook shkruan se do t’iu jepet 5 ditë kohë atyre që vjedhin energjinë për të shkëputur lidhjet e jashtëligjshme. Shefi i qeverisë shkruan se nuk deri më tani e kanë pësuar ata konsumatorë që kanë paguar. “U mbyll plani i operacionit special kundër vjedhjes se energjisë.
 • Alternativa e turizmit kurativ
  Turizmi shëndetësor është një alternativë bashkëkohore e turizmit botëror. Mund të pushosh por edhe të kurohesh. Por sa është perceptuar te pushuesi shqiptar kjo alternativë turistike. Në Konferencën Ndërkombëtare për ”Menaxhimin e Sezonalitetit në Turizëm” që u  mbajt në Tiranë në datat 19-20 Tetor, u fol edhe për këtë alternativë turistike të praktikuar tashmë në
 • 9 mujori, defiçiti buxhetor llogaritet 27.894 milionë lekë
  Defiçiti buxhetor në fund të 9-mujorit të këtij viti llogaritet 27. 894 milionë lekë, referuar statistikave paraprake të ministrisë së Financave. Sipas të dhënave për 9 muajt e parë të këtij viti, të ardhurat në buxhet llogariten 266.746 milionë lekë, ndërsa shpenzimet 294.640 milionë lekë. Statistikat e ministrisë së Financave tregojnë se të ardhurat ishin
spacer.png, 0 kB
 
 
Welcome to Eaglesland Albanian Society of BC
Festen e Pavaresise PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Saturday, 18 October 2014 11:58

Aktivitete te Shoqates Shqiptare

23 Nendor 2014

Komuniteti Shqiptar I Greater Vancouver feston:

Festen e Pavaresise

 

Vendi

Grand Ballroom - Riverside Banquet Hall

www.riversidehalls.com

14500 River Road, Richmond, BC CANADA

Biletat

$50.00; Anetar: $40.00; Femije (5-11 vjec) $25.00

Prenotimi Biletave

Ardian Lagji: (604) 805-0254

Edison Heba: (604) 818-5081

Biletat shiten sipas planit te uljes ne tavolina.

Data/Ora

E djele, 23 Nendor 2014 ne oren 2:00 pm

Menuja

Spring, Potatoe, Greek Salads; Penne pasta, scalloped potatoes;

Chicken cacciatore; baked Basa w/bell peppers, white sauce; Roast Beef: medium well

Two vegetable dish; rice dish; chicken dish; seafood dish; Roast dish; Assortment of Whole Wheat and French Bread with whipped butter;

Dessert: Mixed fresh fruit; Italian pastries;

Tea, coffee and Soft drinks

PROGRAMI: 1) Himni Shqiptar/Himni Kanadez;2)Hapja Programit-Ardita Fishta; 3)Fjalimi rastit-Silvana Sulstarova;4) Raport I shkurter I Shoqates; Kryesia; 5)Stenda Librit-Dritan Muka;6)Galeria fotografike, slideshow dhe video;7)Recitimet dhe vallet tradicionale-Englantina Ferro; Suzana Vukaj;

Last Updated ( Saturday, 18 October 2014 12:00 )
 
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
   
© Copyright 2009 Eaglesland Albanian Canadian Society of B.C.All rights reserved